Enig ben jij en 1 is iedereen

Enigeen is Zuid-Afrikaans voor ‘iedereen’. En tegelijkertijd voegt het de Nederlandse woorden enig en één samen. Dat is precies waar Enigeen voor staat. Waarmee onze naam, onze visie is.

Wij zien en denken als jouw klanten

Bij Enigeen richten we ons vooral op je doelgroep, zij bepalen immers je succes. Vanuit dat perspectief adviseren we en ontwikkelen interactieve strategieën en concepten. Het doel? Je doelgroep nog beter bereiken. Zo haal je meer rendement uit je organisatie.

Enig ben jij en 1 is iedereen

Enigeen is Zuid-Afrikaans voor ‘iedereen’. En tegelijkertijd voegt het de Nederlandse woorden enig en één samen. Die drie begrippen geven precies aan waar Enigeen voor staat. Digitaal kun je immers bijna iedereen bereiken en tegelijkertijd streef je ernaar om iedereen dat unieke gevoel te laten ervaren. Daarmee is onze naam ook onze visie.

De juiste match tussen klant en informatie

Onze klanten zijn zo divers als het werk dat we maken. We werken voor bedrijven, overheden, onderwijsinstellingen en andere non-profit organisaties. We creëren altijd een oplossing die aansluit bij je strategie en je doelgroep. Enigeen analyseert de online informatiebehoefte van je klanten en weet ze op de juiste plek en manier te bereiken. De juiste match tussen doelgroep en informatie.

Optimaal online rendement

Enigeen begeleidt de uitvoering en doorontwikkeling van de interactieve strategieën en concepten. We monitoren het gedrag van je doelgroep en sturen op de effectiviteit van de online middelen. Elke online handeling moet zorgen voor een meetbaar resultaat. Zo zorgen we voor een optimaal rendement.

De ondersteuning, maar ook creativiteit en flexibiliteit heeft absoluut bijgedragen aan het succes van de campagne. Enigeen begrijpt goed wanneer er wat gecommuniceerd moet en kan worden.

Robert Blaas

Marketing Manager Benelux, Technogym

Enigeen heeft Drukhetnu ondersteund en geadviseerd bij alle usability aspecten van de nieuwe website. Hierdoor heeft Drukhetnu een mooie, gebalanceerde en efficiënte website.

Sara Demir

Marketing, Drukhetnu

Enigeen heeft in dit ambitieuze project in een zeer hoog tempo met ons meegedacht. Het resultaat spreekt voor zich: ruim 850 sollicitaties!

Imi Lau

Communicatieadviseur, Stichting LVO

De medewerkers van Enigeen zijn altijd goed bereikbaar én staan je met veel deskundigheid én vriendelijk te woord.

SPV

Meer weten?

Meer weten over Enigeen of het optimaal online bereiken van je doelgroep?

Let's talk!