Restyle homepagina

Drukhetnu is een producent voor online digitaal en offset drukwerk. Om inzicht te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van hun website hebben ze Enigeen ingeschakeld. Wij bekeken en testten hun website vanuit usability oogpunt en stelden een strategische expert review op.

Onze uitdaging

Drukhetnu heeft een nieuwe website gelanceerd waar ze erg blij mee zijn. Om inzicht te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van hun website heeft drukhetnu Enigeen ingeschakeld. We analyseerden de website vanuit usability oogpunt en stelden een strategische expert review op. Met praktische verbeterpunten kon druk het nu aan de slag om hun website verder te optimaliseren.

De oplossing

Op basis van onze expert review mochten we een restyle uitvoeren voor de homepagina. We hebben kritisch gekeken naar de inhoud van de homepagina en gestuurd op conversie. Op basis hiervan hebben we schetsen (wireframes) ontworpen met de verschillende componenten die op de website moesten komen. Deze hebben we door vertaald naar een strak grafisch ontwerp die is ingericht op conversie en gebruiksvriendelijkheid.

Enigeen verbindt graag mensen met het juiste merk. Door in te spelen op gebruiksvriendelijkheid en de wensen van de doelgroep wisten we een link te leggen tussen Drukhetnu en haar klanten.

Ook online succes behalen?