Ontwerp website Samen goed voor elkaar

Samen goed voor elkaar is een campagne van de gemeente Brummen. Middels de campagne worden niet alleen de inwoners geïnformeerd over de veranderingen die er gaan plaatsvinden in de zorg, maar worden ze ook gevraagd om mee te helpen.

Onze uitdaging

Samen goed voor elkaar is een campagne van de gemeente Brummen. Middels de campagne worden inwoners geïnformeerd over de veranderingen die er gaan plaatsvinden in de zorg, maar ook worden ze opgeroepen om bij te dragen. Want nu de zorg steeds duurder wordt, is het belangrijk om elkaar te helpen zodat iedereen het goed voor elkaar heeft! We maakten het concept en ontwerp voor de website en hielden hierbij rekening met de vele doelgroepen die de website moet dienen.

De oplossing

We hebben bij het ontwerp rekening gehouden met de verschillende doelgroepen die de website gaan bezoeken. Toegankelijkheid speelde bij deze doelgroep een extra belangrijke rol. Denk hierbij aan functies als tekst vergroten, contrast aanpassen en een voorleesfunctie. We hebben de klant aan de hand genomen en samen de invulling van de website bepaald in conceptschetsen (interactie ontwerp). Deze schetsen hebben we omgezet naar een overzichtelijk grafisch ontwerp.

Enigeen draagt ook graag haar steentje bij aan de samenleving. Door een luisterend oor te bieden creëren we waardevolle relaties tussen mensen en middelen.

Wij gaan graag een samenwerking met je aan