Online concept en interactie ontwerp

De Muziekschool Twente bestond onlangs 10 jaar. De veranderingen in o.a. het aanbod van de afgelopen jaren vroegen om een nieuwe naam en daarbij passende uitstraling. De nieuwe naam Kaliber Kunstenschool en nieuwe identiteit brengen de veelzijdigheid van de organisatie in beeld.

Onze uitdaging

Veranderingen in o.a. het aanbod van de afgelopen jaren vroeg om een nieuwe naam en passende uitstraling voor de Muziekschool Twente. De nieuwe naam Kaliber Kunstenschool en nieuwe identiteit brengen de veelzijdigheid van de organisatie in beeld. Enigeen adviseerde Kaliber Kunstenschool al vroegtijdig bij het online verandertraject.

De oplossing

We verdiepten ons in de organisatie en doelgroepen en gaven zowel tijdens de ontwikkeling als op de website de doelgroepen de regie. Samen met de doelgroepen bepaalden we de navigatiestructuur van de website. Door de slimme inzet van online functionaliteiten creëerden we een gebruiksvriendelijk concept van de website met de juiste beleving die past bij de doelgroepen van Kaliber Kunstenschool.

Enigeen bundelde haar creatieve krachten met die van Kaliber Kunstenschool om de juiste beleving voor de doelgroepen te creëren.

Wij gaan graag een samenwerking met u aan