Online en social media campagne

Technogym bedenkt, ontwerpt en realiseert producten en oplossingen die iedereen kan gebruiken om zijn levensstijl te verbeteren door lichaamsbeweging, gezonde voeding en goede leefgewoontes.

Onze uitdaging

Om meer mensen aan het bewegen te krijgen, heeft Technogym het initiatief genomen om Nederlanders en Belgen te stimuleren om de sportschool te bezoeken, vaker te bewegen en gezonder te leven. Dit deed zij door vijf Nederlandse en twee Belgische steden zich ruim twee weken lang in een gezonde strijd te laten mengen. Tijdens de zogenoemde campagne MOVEYOURCITY streden inwoners voor de gezondheid van hun stad door zoveel mogelijk te bewegen.

De oplossing

Enigeen ontwikkelde de online campagne en verzorgde de online promotie rondom de campagne. Via de responsive actiewebsite konden deelnemers en fan’s hun stad steunen door te liken en twitteren en zo extra punten te verdienen. Middels de Facebook-pagina creëerden we beleving rondom de campagne en het merk Technogym. Ook voorzagen we deelnemende sportscholen van content die ze zelf via social media konden delen en deelden we dagelijks op de locaties relevante informatie via de MOVEYOURCITY accounts op social media.

Enigeen hecht veel waarde aan een gezonde levensstijl. Binnen korte tijd deze campagne uitrollen vroeg om een topconditie!

Wij gaan graag een samenwerking met je aan