Wij zorgen ervoor dat jouw verhaal gehoord wordt

v

Strategie & Consultancy

We ontwikkelen een krachtige en onderscheidende strategie die aansluit bij je bedrijfs-doelstellingen en de behoefte van je klanten. We ondersteunen bij het genereren van content voor je website, social media, etc. (tekst, fotografie, etc.).

Creatief concept & ontwerp

We ontwerpen gebruiksvriendelijke websites, creatieve concepten, apps, huisstijlen, etc. Daarbij staat de bruikbaarheid ervan voorop. We leggen de verbinding tussen online en offline waardoor we nog meer rendement behalen.

Website & App ontwikkeling

We ontwikkelen websites die goed gevonden worden in Google, onderscheidend en gebruiksvriendelijk zijn. We werken met eenvoudig te gebruiken (open source) CMS systemen en de nieuwste ontwikkeltechnieken voor websites en apps.

Online Marketing

We helpen je beter gevonden te worden in zoekmachines en je merk onderscheidend zichtbaar te maken via de juiste kanalen (online) campagnes, Adwords, SEO, SEA, Social Media, etc.. Op afstand maar ook op interim basis.

Jouw bedrijf laten groeien

Wij geloven dat merken pas succesvol zijn wanneer ze verbindingen leggen met mensen. Door deze menselijke verbinding maken we middelen begrijpbaar en bruikbaar. We zorgen er op deze manier voor dat je verhaal gehoord wordt.

Enigeen ontwikkelt interactieve strategieën en concepten die we door vertalen naar passende en creatieve ontwerpen. Het doel: meer succes voor jouw onderneming! We monitoren het gedrag van je doelgroep en sturen op de effectiviteit en gebruiksvriendelijkheid van je middelen. Elke online handeling moet zorgen voor een meetbaar resultaat. Zo zorgen we voor een optimaal rendement.

 

Enigeen heeft drukhetnu ondersteund bij de usability aspecten van onze nieuwe website. Hierdoor heeft drukhetnu een mooie, gebalanceerde en efficiënte website gekregen.
Sara Demir

Marketeer, Drukhetnu

De ondersteuning, maar ook creativiteit en flexibiliteit heeft absoluut bijgedragen aan het succes van de campagne. Enigeen begrijpt goed wanneer er wat gecommuniceerd moet en kan worden.
Robert Blaas

Marketing Manager Benelux, Technogym